Příbytek na váze

Dobrý den od ledna 2012jsem přibrala cca 6 kilogramů.Byla jsem na vyšetření štítné žlázy a ta je v pořádku.P.doktorka mi řekla že je to stresem a že by antidepresiva nedoporučila s důvodu dalšího úbytku po lécích.Nevímjak se nadbytečných kil zbavit.Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirko, asi vás příliš nepotěším, ale nijak jinak, než úpravou životosprávy, pravidelným pohybem, pravidelným odpočinkem ideálně spojeným s relaxací a také kvalitním spánkem, to opravdu nejde. Ráda bych radila lidem nějaký zázrak, ale bohužel zatím na něj nikdo nepříšel. Pokud je to opravdu stresem, začněte tam. Antidepresiva opravdu nejsou řešen (tedy pokud to jde jinak)í, skutečně po nich jde váha ještě více nahoru. Přeji pevné nervy...boj s nadbytečnými kily není nikdy jednoduchý.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: