Pribyvani na vaze po odtraneni 1 vajecniku

Dobry vecer je mi 39let v zari 2011 mi byl vyoperovan jeden vajecnik mela jsem na nem dermoidni cystu.Je mozny vlivem hormonalni zmeny vyssi prirustek vahy(73kg na77kg)a navaly horka?dekuji

Odpověď odborníka:

Není to pravděpodobné, jeden ponechaný vaječník vydává - je-li normální dostatek hormonů, ženy i s jedním ovariem normálně otěhotní, příčinu bych zde nehledal. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: