Příčina vynechané menstruace

Dobrý den, mám pravidelné cykly. Dle ovulačního testu ovulace proběhla, proběhl nechráněný pohlavní styk. Bazální teplota po ovulaci stoupla a již zhruba 3 týdny se drží v rozmezí 36,9-37,2. Menstruace nedorazila, pouze týden nárazové menstruační bolesti. Těhotenské testy negativní. Co jiného než těhotenství může být za vynecháním menstruace a zvýšenou tělesnou teplotou? Jsem zdravá, žádné nachlazení ani nic jiného v tuto chvíli neprobíhá. Může to být třeba cysta? Bývá u ní zvýšená teplota? Jsem celoroční alergik, užívám denně xyzal. Je možné, že by toto antihistaminikum stálo za negativními těhotenskými testy, přestože bych těhotná opravdu byla? Děkuji a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Antihistaminikum to jistě nezpůsobilo, může se jednat o hormonální poruchu,případně zopakujte gravitest který ke positivní cca za 5-6 dní po koncepci.,pokud bude negativní navštivte gynekologa k zjištění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Články: "Zlatá" léčba revmatoidní artritidy
Řešení výše uvedené nemoci...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Nové možnosti biologické léčby pro pacienty s rakovinou kůže
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: