Příčiny nedostatnu minerálu a vitamínu b

Dobry den,mám velké příznaky na nedostatek vitamínů B a minerálů. Potřebovala bych se totiž poradit s Vámi. Dlouhou dobu mám nízký krevní tlak,do toho se mi začal před lety dělat atopický ekzém. To ale není vše. V tuto dobu mám častou únavu,padají mi vlasy,udlupují se mi první vrstvy na nehtech a jsou velmi měkké,teče mi krev z nosu při smrkání, mám tiky do oka a nějakou malinkou bouličku v koutku oka která není vidět,nebolí ale jen jí cejtím když mrknu. Cca 5 měsíců se mi objěvil malý hemeroid,není ale nejak velký,byla jsem s ním v nemocnici a tam mi řekli , že pokud se to nebude zvětšovat,mám to nechat být. Také jsem byla u svého lékaře kvůli nízkému tlaku,tak mi ale zase poradila pít colu a kafe. Colu piji často a nevidím pokroky. Už si nevím rady a jak z toho vycouvat,doktoři mi nepomužou tak jak potřebuju. Je na to nějaká jiná rada? Pomozte mi.

Odpověď odborníka:

Tak jak píšete, lékaři se vám snaží pomoci, a pokud vám to nevyhovuje, hledejte alternativní medicínu. Nízký tlak se neléčí, lékař vám správně poradil Coca-Colu a kávu, pokud máte laboratorně málo vit. B, tak ho doplňte preparátem B-komplex forte. Na zpevnění cév oka, těla je možné užívat Ascorutin 3x1, volně prodejný lék. Na malé hemeroidy je možné použít Factu čípky a nějaký doplněk stravy např. Mobivenal, nebo cokoliv jiného volně prodejného. Eventuálně pokud můžete investovat více peněz, lék na předpis, který hradí pacient - Detralex 2x1. Pokud padají vlasy, nechte si vyšetřit štítnou žlázu.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: