Priciny vzniku mykozy na penisu

Poprve jsem mel zarudly a svedivy zalud asi pred 7 lety, zrejme od partnerky, s kterou jsem nadale. Priblizne posledni rok se mi zacala mykoza znovu obevovat, pouzivam Canesten nebo jsem zkousel i prirodni jogurt nebo salvej. Problemy vzdy do 2 dnu odezni, ovsem pak se nepravidelne po tydnu az 14 dnech vraci. Ma partnerka byla nyni pracovne mesic mimo domov, sex jsem s nikym jinym nemel a po celou dobu jeji nepritomnosti bylo vse v poradku. Nyni asi po tydnu, co se vratila se priznaky mykozy opet vratily. Partnerka zadne potize nema. Nas sexualni vztah je v poslednich letech velmi nepravidelny. sex lze rohodne v tomto pripade vyloucit. Jake jsou pricinu vzniku mykozy na penisu?? Muze to byt i ze stresu, nedostatku sexu...Uz si nevim rady, budu velmi vdecny za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednak byste mohl mít cukrovku nebo náběh na cukrovku. Jednak léčba Canestenem musí být dlouhá až 3 týdny a nesmíte při tom mít žádný sex.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x