Příkrm kojence

Dobrý den,máme 4měsíční dcerku a doporučili nám příkrm nutrilon kvůli malé váze.Má 4.95g a 61cm je krásně baculatá.My jsme s přítelem měli v jejím věku podobnou váhu.Musím ji vůbec přikrmovat.Když ji dám příkrm tak ode mne nechce pít a čeká na další příkrm.Bojím se abych zbytečně nepřišla o mléko.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dcerka je spíše na spodní hranici normy. Váš lékař určil, že by bylo lepší hmotnost zvýšit pomocí příkrmů. Nemohu zde rozhodnout, zda je příkrm nutný nebo ne, protože na to nemám dostatek informací, nicméně: je to otázka, pokud dcerka při plném kojení netrpí hlady (nepláče, není nespokojená po kojení, močí dostatečně často, je čilá a celkově je v dobrém stavu) a celkově dobře prospívá (?). Pokud máte pochybnosti, zkuste se poradit s lékařem znovu, zda skutečně dcerka neprospívá a je tak moc malá, že je nutné přikrmovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x