Příliš rychlé možné příznaky hiv infekce?

Dobrý den, před třemi dny jsem provozoval orální sex se ženou (ona pasivní, já aktivní), u které je možné riziko infekce HIV. Asi po pět hodinách jsem ucítil pod jazykem drobné svrbění, po dalších 25 hodinách se vytvořil aft s bílým povlakem. Je možné, že se jedná o příznak akutní infekce virem HIV? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:


 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: