Primoinfekce hiv

Dobrý den, jsem 14 dni od krátkého styku s ejakulaci mimo pochvu. Nyní me boli hlava, mam velkou rymu a malinko me poboliva v krku. Zvetsene uzliny ani horečky a pocení nemam. Muže se jednat o primoinfekci nebo to vypadá na klasicke nachlazení?? A dále je tehotna žena nachylnejsi k připadne nákaze třeba preejakulatem, tim ze má více prokrvene orgány?

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že jde o projevy běžné virózy. Těhotná žena může být více náchylná k získání infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x