Primoinfekce hiv

Dobrý den, před 2 týdny jsem měl sex s neznámou ženou, přičemž kondom praskl, ale během pár vteřin jsme na to přišli. Teď beru antibiotika na krk, mám rýmu a teplotu do 37,5. Mohlo by jít o primoinfekci HIV? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Myslím, že spekulace jsou tím nejhorším způsobem,jak "řešit" Vaše trápení. Proberte své starosti s lékařem, kterému důvěřujete /praktický lékař? dermatovenerolog?/ a naplánujte provedení testu na HIV status.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x