Primoinfekce hiv po 3 dnech

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby se případná primoinfekce HIV projevila již třetí den od rizikového chování - nechráněný styk (všude se uvádí 2-3 týden). Konkrétně jde o bolestivý zánět nosohltanu, zvětšené uzliny, 37,5 °C a bělavý povlak na jazyku. Nevylučuji, že se může jednat o virózu, kterou jsem shodou okolností také od dotyčného mohla chytit. Děkuji!

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že skutečně jde spíše o virosu, takto krátká inkubace u HIV není.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: