Případné otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz ohledně případného otěhotnění. Je mi 41 let a mám v děloze 4 myomy. Ten největší je o velikosti 4,1mm. Je možné otěhotnět v tomhle věku a s myomy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myomy této velikosti by nebyly patrně na závadu ve vašem věku je pravděpodobnost otěhotnění menší ale ne vyloučena Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: