Případné těhotenství

Mám dotaz 24.4 jsem měla pohlavní styk s přítelem a sklouzl nám kondom, ale ještě před vyvrcholením. Pro jistotu jsem si vzala Postinor. Menstruaci jsem dostala 3.5 trvala 8 dní, ale první 3 dny bylo jen špinění. 27.5 jsem měla dostat další ale ještě nepřišla mohla bych být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano mohla- ale málo pravděpodobné, udělejte si test na těhotenství z moče

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x