Přípravek candivac

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda přípravek Candivac, který se užívá jako 3 měsíční kúra, může mít vliv na hormonální antikoncepci Logest, zda bych se po tuto dobu měla chránit ještě jiným způsobem? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Candivac nemá vliv na účinek antikoncepce příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: