Přípravek nasodrill

Dobrý den, Jsem dva měsíce po operaci laserové mukotomie. Slyšela jsem o přípravku Nasodrill. Ten dle popisu obnovuje buňky nosní sliznice. Znamená to, že může navrátit čich? Mám částečnou ztrátu čichu. Cítím jen to, co je mi dáno přímo pod nos. Na dálku necítím nic. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nasodrill vám určitě čich nevrátí!!!Nepíšete,jestli nastala ztráta čichu po operačním zákroku nebo byla už před ním, což je dost podstatné. V prvním případě by byla šance na spontánní ůpravu, v druhém je to méně pravděpodobné!! Každopádně můžete pouze doufat, kauzální terapie na obnovení čichových buněk neexistuje!!

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x