Přípravek visanne

Dobrý den, dostala jsem visanne k léčbě endometriozy. Má gynekoložka mi řekla, že při užívání není možné otěhotnět a proto není potřeba užívat jiných antikoncepčních prostředků, ale v příbalovém letáku se píše, že přípravek není kontraceptivum. Nevím, co je tedy pravda. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Není to antikoncepce,ale nedochází k ovulaci a utlumuje se růst endometria. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: