Příravek stimulen a jemu podobné

Dobrý den, mám genetickou dispozici k vysoké srážlivosti krve (Leidenská mutace). Užívám na bolesti nohou Detralex, ale léčba na ředění krve není třeba. Ráda bych zkusila užívat přípravek Stimulen. Samozřejmě jsem četla příbalový leták, že je to přírodní produkt. Protože nemohu kvůli krvi užívat nic hormonálního, jsem ve střehu vždy, kdy účinky čehokoliv byť jen lehce připomínají účinky hormonů - velmi zjednodušeně řečeno. :o) Prosím tedy o radu, zda tento přípravek je pro mě bezpečný a hustotu krve skutečně neovlivňuje. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, přípravek je pro vás bezpečný. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: