Prirodzene vs. sekcia

Dobrý den, som v cca 35 tt tehotenstva a chcela by som sa spýtať, či je nález natolko vazny aby som o nom informovala lekarov, či sa bude rodit prirodzene alebo sekciou. Z MRI /roku 2012/ Sekundárna sinál. stenóza v seg. L4-L5 na podklade protrúzie disku, s naznačenou stenózou oboch laterál. recesov a diskrétnym naliehaním na koreň.pošvu L5 bilat. Bez signifikatnej stenózy neuroforamenov v celom rozsahu. Ventrálna epidurálna llipomatóza v úrovni L5-S2. Spondyloza, Chondroza L4-L5 , Ďakujem

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal je potřeba konsultovat neurologa který se vyjádří ke způsobu vedeni porodu, spoléhat se na nález z roku 2012 není možné za tu dobu se nález mohl podstatně změnit, lékaře je samozřejmě nutno informovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: