Přirozené těhotenství. s oligospermii

Dobrý den prosim o radu, je realna moznost bez pomoci reprodukcniho centra tehotenstvi s diagnozou oligospermie? Jaka sance na tehotenstvi, a cim si muzeme pomoci?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, záleží na konkrétních výsledcích, vašem věku, výsledcích dalších vyšetření, zejména vašich (hormonální profil, reprodukční imunologie, apod.). Pokud se vám nedaří otěhotnět déle než rok a je vám méně než 35 let nebo půl roku a je vám více než 35 let, pak doporučuji využít technik umělého oplodnění. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: