Příušní žláza tumor

Dobrý den,dle USG tumor levé příušní žlázy palp.tuhý ohraničení tumor střední části gl.parotis vlevo,Stenonův vývod bpn re:v.s.adenom gl.parotis I.sin. dop.k spf.parotidektomii v CA Chtěla bych se zeptat,jestli se dá dělat s tím něco jiného než operace,třeba biopsie a kde se nejlépe nechat operovat a jak dlouho se čeká na operaci.Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní L., biopsie je pouze vyšetřovací metodou. Indikaci k operaci posoudí nejlépe Váš ošetřující ORL specialista. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Priusni zlaza | Od: Simca | 9.12.2016 13:20
Dobry den.Muzu se zeptat jak jste to
vyresili? Mam podobny problem uz rok
a nic mi s tim nechcou delat. Dekuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x