Příušnice

V pátek 15.4. mi začaly z rána příznaky příušnic, na pohotovosti v sobotu mi řekly, že to zřejmě příušnice budou a v pondělí jdu na krevní testy. Chtěla bych se zeptat, zda u mě může pobývat můj přítel, který touto nemocí prošel v dětství a jaké jsou možné následky pro ženu, kterou čeká za cca měsíc porod, byla jsem s ní v autě cca 20 minut. Děkuji za Váš čas a odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud Váš přítel přiušnice již měl, tak již neonemocní.
Zkonzultujte prosím Váš problém s infekčním odd.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: