Příušnice

Dobrý den, na naší škole vypukly příušnice a chtěla bych se zeptat, jestli se dá z krevních testů poznat, jestli jsem nakažená, i když ještě nemám příznaky. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není důvod dělat krevní testy, pokud nemáte příznaky. Vzhledem k Vašem věku jste očkována, proto bych se nyní neobávala.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: