Příušnice

Dobrý den, Přítel prodělává příušnice a mononukleózu zároveň. Já neměla ani jednu nemoc, nicméně dle testů mononukleózu nemám a na příušnice mi dělány testy nebyly. Chtěla jsem se zeptat zda mohu mít příušnice (jsem očkovaná). Už tak čtyři dny mě bolí oblasti pod ušima a v okolí dolní čelisti, ale nemám teploty a ani otoky. Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobry den, při ockovani muze i nemusi proběhnout samotna infekce,ale pokud ano,její průběh bude mirnejsi.Dle Vami uvedene kliniky se o tuto infekci muze jednat,je tedy vhodne navstivit praktickeho lekare.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Léčba nádoru mozku – co zabírá?
Články: Léčba nádoru mozku – co zabírá?
Nádorů mozku je několik...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: