Příušnice

Dobrý den,chtěla bych se Vás optat na Váš názor ohledně příušnic.Mám syna 21měs.V 15 měs,jsme byly očkovaní proti příušnicím a spalničkám první dávkou. A však dnes jsem musela akutně k doktorovi. V čekárně byly dva pacienti s příušnicemi (což jsem se však dozvěděla až později při odchodu). Myslíte,že se syn mohl nakazit a bude to pro něj nebezpečné?

Odpověď odborníka:

Nakazit se spíše nemohl, na infekční nemoci je potřeba delší pobyt a infekční nemoc nejsou v dětském věku obecně tak nebezpečné jako ve věku dospělém. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: