Priusnice a koureni

Dobry den pani doktorko , mam nejspis priusnice protoze mam hmatatelny otok na tvari ( od ucha ke spodni celisti ) doktorka mi napsala ze je to zanet slinnych zlaz. Do po cekam na vysledky krevnich testu. Chtela bych se tedy zeptat jestli pri tomto onemocneni mohu kourit. Dekuji za brzkou odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Těžká odpověď.Kouření snižuje obranyschopnost,které je při infekčním onemocnění velmi zapotřebí.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: