Příznaky hiv

Dobrý den, asi před měsícem jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou osobou. Asi po 10 dnech mi otekly krční mandle - bílé čepy a hnis. Žádné jiné příznaky jsem nezpozorovala. Možná úplně minimálně zvýšená teplota a únava. To vše jsem stále přisuzovala normálnímu onemocnění. Mandle se asi po 5 dnech vrátily do normálního stavu, ale objevila jsem mi vyrážka na předloktí obou rukou. V této chvíli jsem už dostala strach z nákazy HIV. Vyrážka se nacházela pouze na předloktí. Ne nějak velká - sem tam se objevil pupínek zasvědil a zase zmizel. Ve stejné době jsem začala užívat doplněk stravy Biosil, takže je možné, že vyrážka byla z něj. Myslíte si, že se jedná o příznaky HIV nebo jde jen o shodu náhod? Na testy určitě půjdu, ale potřebovala bych do té doby trochu uklidnit. Budu moc vděčná za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemyslím že by se jednalo o HIV, testy mají cenu až za 2-3 měsíce po rizikovém styku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: