Příznaky pohlavní choroby

Dobrý den, na internetu jsem se docetla, ze jedním z příznaků AIDS je zvětšení uzlin. Muže byt příznakem opakovaná, těžce vylecitelna angina? Léčba probíhala opakovanými dávkami antibiotik různého typu a došlo až na léčbu injekčně prodávaným penicilinem. Nakonec tento postup zabral.

Odpověď odborníka:

Opakovaná angína bývá až v pokročilém stádiu AIDS průvodním projevem tohoto onemocnění. Pokud jste měla podezřelý styk, zajděte si na krevní zkoušky.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: