Příznaky těhotenství

Dobrý den, od doby co jsem se vyspala s přítelem mě začaly provázet různé problémy, nejdříve to začalo slabou menstruací, a to dost slabou, jako by jsem postupně přestávala krvácet...(antikoncepci užívám už přes 2 roky). Myslela jsem si, že to přestane, ale každá menstruace byla slabší a slabší. Do toho mi pak začal docela dost silný výtok, který mě ale nebolel, ani nepálil a nezapáchal. Jen prostě bílý výtok, který byl jednou silnější a občas slabší. Byla jsem taky unavená, bývalo mi i občas ráno špatně a měla jsem bolesti v podbříšku. Proto jsem zašla raději k dr., která mi řekla, že jsem v pořádku, ale přitom mi dala čipky(prý že tam něco malého viděla,ani mi neřekla co to bylo, tak jsem ty čipky proste neužívala). Sháněla jsem dál nějakého jiného dr., který by mi řekl co mi je, protože se mi rozhodne nezdálo, že jsem v pořádku. Bohužel mě žádný nepřijal!!!Bolesti po 3 měsících asi ustaly. Začala jsem si říkat, zda nejsem těhotná,tak jsem si udělala 3 testy pokaždé jinou značku, a všechny mi vyšli tak, že tam prosvítala slabunko ta druhá čárka.ale vážne jen slabě. Ted je to 5 měsíců únava oslábla, ale začala jsem cítit v břiše stouchance a takové jakoby otřesy.Taky mě začali bolet záda a růst bříško...které mám stejne velké jako sestřenice, která je v 5 měsíci těhu. Výtok mám pořád, ale když jsem byla po druhé u dr. řekla že jsem zdravá a zánet nemám..to je asi tak 3 týdny zpet. Břicho mám zvetšené od spodu, výtok se občas ještě objeví a cítím ty štouchance. Ale dr. na ultrazvuku prý nic neviděla...tak nevím. Chci si tento týden zajít znovu k nějakým u dr. jinýmu,aby mi konečně třeba poradil co mi je. Protože se mi nedávno ještě objevilo občasné krvácení z dásní. Co myslíte, je tam možnost, že by to mohlo být těhotenství,ale moje dr. by to nemusela na ultrazvuku vidět?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie a vašich dalších příznaků je samozřejmě těhotenství velmi pravděpodobné, jak už jsem vám psala v druhé odpovědi - určitě zopakujte ultrazvuk a vyšetření hCG z moči, další nutná vyšetření budou následovat dle tohoto nálezu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x