Příznaky těhotenství

Dobrý den, možná je to směšné jen bych chtěla mít jistotu!Beru antikoncepci ale prášek sem si vzala opožděne přesně asi o 11 hodin a 40 minut na druhý den jsem si prášek vzala jako obyčejně.Poté jsem měla pohlavní styk.Menstruaci jsem dostala o jeden den později a né příliš silnou jako obvykle.Mohlo se něco stát?předen děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kamilo. Co myslíte tím, "mohlo se něco stát"? Proč nekladete konkrétní dotaz? Jste těhotná? Vyloučit to nelze, ačkoli popsané zpoždění nevede ke snížení účinnosti kontracepce. Berte pilulky pravidelně, spojte to s nějakým denním úkonem, třeba i ranním čuráním. Když pilule neberete, vezměte si třeba lentilku nebo vitamín, ať je zvyk skutečně železný. Těhotenství vyloučíte testem z moči (lékárny a drogerie).

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: