Probiotika

Dobry den, brala jsem probiotika cca red mesicem a ted antibiotika,mam opet užívat probiotika nebo to stacilo?Dekuji.

Odpověď odborníka:

Neuděláte žádnou chybu, pokud při léčbě antibiotiky užíváte probiotika, spíše právě naopak.

MUDr. Hana Ferdinandová
MUDr. Hana Ferdinandová

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Soukromá praxe - MUDr. Hana Ferdinandová

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: