Probiotika

Chci se zeptat,zda se daji užívat nějaká probiotika,nebo něco takového,při léčbě assacolem 800mg? Léčím se již dva měsíce a obtíže stále neustupují,naopak mi přijde,že je to horší a krve je víc...poslední dobou se objevují i tmavší cucky.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Podle Vašeho dotazu usuzuji, že se léčíte s nespecifickým chronickým střevním zánětem. Léčba probiotiky je léčba doplňková a může se užívat. Probiotika se užívájí odděleně od jídla a léků. Pokud Vám však 2 měsíce přetrvávají obtíže a zhoršují se, je nutné navštívit gastroenterologa a poradit se, jak dál postupovat.
S pozdravem
MUDr. Gabriela Rybářová

MUDr. Gabriela Rybářová
MUDr. Gabriela Rybářová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance Dobřany - RYSTRA INTERNA s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: