Problém

Dobrý den,léčím se s lupénkou a Crohnovou chorobou,mám od března 2011 nasazenou bioléčbu Remicade, k tomu používám Asacol,Azaprine a na lupénku Neotigason 25mg denně. Od prosince 2011 mě trápí občasné pocity závratě,nejistoty, rozostřené vidění,jako by se mi vše zdálo,mám strach abych neupadnul, v té chvíli nesoustředěnost a necítím se dobře,poslední dobou mě i občas bolí za krkem.V práci,při nákupech ale i doma u tv mě tyto stavy přepadnou a je mi takto špatně třeba 2h a pak vše samo odezní a cítím se normálně. Byl jsem na Ekg a tlaku Holter a od srdce to není. Obecné neurologické vyšetření taky nic nepotvrdilo. mám zatuhlejší krční páteř. Chci se zeptat na váš názor od čeho to může být? Nejhořší je to,že se cítím normálně a pak mě tento stav kdykoliv nepravidelně přepadne a pak sám odezní po nějaké době. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, co všechno přesně myslíte pojmem "obecné" neurologické vyšetření a jestli bylo v rámci tohoto vyšetření provedeno i EEG vyšetření.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Problém | Od: Norei | 22.2.2012 22:29
Podle popisu lze zhruba konstatovat, že vaše střevní mikroflóra je v háji. A zřejmě i další komponenty vbnitří rovnováhy. Bylo by potřeba komplexní řešení k návratu do přirozené harmonizace. K tomu vám žádný z uvedených léků nepomůže.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: