Problém

Dobrý den... 1. května jsem užila postinor -2 v menstruačním krvácení. Tak po čtyřech týdnech jsem byla na preventivním vyšetření u gynekoložky, takže bych těhotná být neměla, kdy tam nic nenašla. Jenže už jsem to měla dávno dostat a ještě nic. Je to nejspíš o těch pár dnů posunuté tím postinorem, nebo? ... Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela čerstvé těhotenství nemusí být viditelné na ultrazvuku, není tedy vyloučené, že jste těhotná. V první řadě tedy vylučte těhotenství. Případné poruchy menstruačního cyklu pak řeště se svou gynekoložkou. Několik málo dnů zpoždění však při vyloučené graviditě ještě nelze považovat za problém.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: