Problém

Dobrý den, ve škole se mi stalo že jsem stál asi tak půl metru od obrovských plechových dveří když do nich z druhé strany někdo kopl, obrovská rána, po které mi asi na 5 sekund zalehly uši tak že kdyby na mě někdo z 1 metru křičel tak bych no neslyšel. zašel jsem si na ušní, řekli mi že bubínek je v pořádku a dali mi prášky protí pískání v uchu - betahistin actavis. od té rány se mám pořád pocit zalehlých uší, které nejdou odlehnout, mimojiné při poslechu hudby se dosavuje nepříjemný pocit, takže u ani tu hudbu nemuzu poslouchat, myslíte si že se to samo srovná nebo mám být třeba delší dobu v klidu/tichu? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučila bych kontrolu v ORL ambulanci, kde jsou schopni na základě přímého vyšetření poradit optimální režim a budou Vám i částečně moci odhadnout dobu trvání stavu - i přes optimální léčebný postup nelze očekávat úpravu "zde dne na den".

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x