Problém po cirkumcizi

Dobrý den, mám již měsíc a půl po operaci zužené předkožky, přičemž si myslím, že stav by již měl být ustálený. Nicméně stále mám pod žaludem v zadní části penisu přebytečnou kůži, která vypadá jako otok. Nejsem si však jistý, zda se o otok jedná. Mým lékařem mi byly doporučeny enterosolventní tablety Aescin-Teva na otoky a také doporučené koupele v heřmánku. Bohužel stále mi nic nepomáhá.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vypadá to jako otok. Měl by jít vytlačení, šetrným zmáčknutím zmenšit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: