Problém po masturbaci

Dobrý den. Mám takový intimní problém. Před, asi půl rokem jsem měl hroznou chuť na masturbaci a to několikrát denně. Což o to, sám o sobě by problém nebyl, ale asi po 3-4 masturbaci v daném dni se mi poškodila kůžička, která zakrývá žalud. Na několika místech mi popraskala. Při močení nebo při další ejakulaci, když se kůžička zase poškodila, mam mírnou bolest, když se mi do rány dostane jedna z uvedených tekutin. Nedávno jsem měl sex a kůžička popraskala ještě na dalších místech. Bohužel to i při sexu bolí a kůžičku nemohu ohrnout, protože se mi na ní, po několika dnech hojení udělají, jakoby všude jizvy a kůže je scvrklá. Když nemám erekci, tak se dá kůžička občas stáhnout, ale vždy, až se to zahojí. Chci se zeptat, zda existuje něco na roztáhnutí kuličky, aby mi furt nepraskala. Něco na systém léčení, když žena otěhotní. Také se jí natahuje kůže, aby neměla strie. Popřípadě, jestli mám navštívit lékaře, což bych byl nerad, protože se stydím. + k tomu se mi pod žaludem, kde je taková ta \'\'šňůrka\'\', která spojuje žalud a penis, tak to se také natrhlo a mam tam po tom takový bílý strup, který občas při stáhnutí kůžičky bolí. Předem děkuji moc za odpověď a doufám, že se najde brzy nějaké řešení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Váš penis potřebuje péči dermatologa, kožního lékaře, budete mazat a potírat léky proti mykose, ta je jedním z pravděpodobných činitelů, jenž tuto potíž vyvolává - a budete rovněž aplikovat změkčující masti, sám si nyní rovnou zakupte Canesten - raději Canespor, vydržte několik týdnů, na změkčování Infadolan nebo prostý slunečnicový olej z lékárny (lékárna, nikoli potravinářský obchod). K užívání zakupte vitamin E. Nicméně: navštivte kožního lékaře a proberte s ním, co dál, jak se bránit recidivě. NAtržžená bílá šňůrka, tedy uzdička, latinsky frenulum, možná bude otázkou pro urologa - i k menšímu zákroku, který uzdičku nařízne a prodlouží tak, aby při masturbaci nebo souložení nebyla napínána větší měrou, než snese, a netrhala se. Nechte nyní uzdičku pod uvedenými mastmi a při užívání vitaminu E odpočinout a zahojit a mezitím se objednejte na kožním a u urologa! Dr. Borovanský P.S. Pokud má i partnerka/partner mykosu (kupř. kandidosu, tedy kvasinky), je potřeba, aby se léčila)léčil i on, jinak jsou recidivy možné. Neváhejte, nechte svůj penis léčit u příslušných odborníků, abyste ze sexuálních aktivit mohl mít potěšení. B

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Články: Život naplno s artritidou? Vyvarujte se šesti základních chyb!
Žít kvalitně s revmatoidní...
Poruchy hlasu u dětí
Články: Poruchy hlasu u dětí
Příznakem poruchy hlasu je...
Dehet – páchnoucí pomocník při léčbě lupénky
Články: Dehet – páchnoucí pomocník při léčbě lupénky
Dehet se používá v medicíně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plané neštovice a pásový opar: vsaďte na očkování!
Články: Plané neštovice a pásový opar: vsaďte na očkování!
Hlavně pásového oparu se...
Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Články: Mokvající rána vyžaduje speciální péči
Škrábancům a odřeninám se...
Psychosomatika II: Když bolí duše, bolí i tělo
Články: Psychosomatika II: Když bolí duše, bolí i tělo
Podle Světové zdravotnické...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: