Problém po porodu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jsem šest neděl po porodu.Při porodu se mi nechtěla sama odloučit placenta a tak ji lékařka vyndala rukou.Po šestinedělí jsem samozřejmě šla na kontrolu ke svému gynekologovi, avšak ten našel pomocí ultrazvuku něco v děloze.Je to 7mm velké a podlouhlého tvaru.Můj gynekolog řekl,že z ultrazvuku není zcela jasné co to může být, a tak mne objednal za týden znovu na kontrolu, a protože kojím nemohl mi dát antibiotika.Já se cítím dobře,nic mě nebolí, ani nemám teploty, ale včera ze mne i s krvavím hlenem začali odcházet i takové malé kousky něčeho bílého a tvrdého.Kamarádka mi řekla že by to mohla být prasklá cysta.Chtěla jsem se zeptat zda je to možné, a pokud ne, co si myslíte že to je. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jsou antibiotika, která se dají podávat i v graviditě a při kojení z toho nemějte obavy.Prasklá cysta to skutečně nebude, jste li bez opbtíží,vyčkejte v klidu další kontroly a váš lékař po provedení UZ vyšetření zvolí nejvhodnější postup, je možné,že UZ bude již zcela normální Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: