Problém s ejakulací a erekcí

Rád bych byl pod anonymem,a ačkoliv jsem 17 letý mladík,tak nemám dostatečné finance abych si mohl dovolit vaši schůzku..Mám jeden problém a snad doufám vto že by jste by mi stím byl schopen poradit. Jde o takovou spíše nepříjemnou záležitost,chodím s přítelkyní,vyspali jsme se spolu po měsíci a prostě to v sexu klapalo a bylo to skvělé,ale postupem času jsem začal ztrácet výdrž a sexuální výkonnost,předčasná ejakulace,a nedávno se mi nedostavila erekce když mělo dojít ke vztyku,erekce se dostaví ale není dostatečně ,,pevný,, a hrozně mě to tíží,protože mi na našem sexuálním vztahu záleží,a proto se bojím něco na partnerku ,,zkoušet,, aby se to nestalo zase,partnerka si myslí že to je tím že už mě nevzrušuje,ale není to tak je krásná a pritažlivá,chyba je jen v mém penisu,chuť k sexu je stejná jako na začátku,jen strach z toho že zase selžu mi brání v mnoha věcech,nedokážu se odreagovat a stresem nedojde ani k erekci,strach z toho že se udělám během chvilky je hrozný, proto bych chtěl aby jste se natomhle pozastavil a jestli by jste mi mohl jakkoliv pomoct,koukal jsem na různé přípravky viz toto...http://www.sexy-zivot.cz/cs/produkt/76-crilex-2400mg-120-kapsli/?katID=21 a proto to byl důvod vám napsat,jestli by jste mi tento výrobek mohl doporučit a zda stím máte nějaké zkušenosti, je mi 17 let,180 cm vysoký a 76 kilo..Byl bych vám velice zavázán,předem děkuji za odpověd....

Odpověď odborníka:

Milý anonymní příteli, toto se stává a nejste sám. Předčasná ejakulace je nejčastěji způsobená v tomto věku silnou sexuální touhou- dá se jednoduše řešit- po chvíli opakovat sytk nebo býti častěji s partnerkou- a nebude již tak sexuálně dráždivá, že dojte k¨předčasné ejaculaci., Zkuste to, naopak být častěji spolu a jeden druhého se dotýkat, abyste si na její tělo zvyknul. Toto je nejjednodušší způsob, ale dá se to také zlepšit medikamenty. Porucha ztopoření v tomto věku je nejčastěji psychického původu- promluvte o tom s vaší partnerkou, ženy v tomhle mají pochopení, jim ani tak nejde o styk jako o něhu a kontakt a postupně se uvolníte a erekce-. ztopoření bude normalní, pokud se jednou nepodaří- nic se neděje, mazlete se s partnerkou dále, ono se to upraví

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sedm zaručených tipů, jak dítě dostat od počítače
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pozor na svrab!
Články: Pozor na svrab!
Svrab je kožní nemoc...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: