Problém s erekcí

Zdravím Vás, mám takový problém, který jsem neřešil a už si myslím, že jsem na hranici, kdy je čas to řešit. Je mi 24 let 192 cm, váha 90 kg. nadváha minimální, sportuji, momentálně už jen fitness. A mám toho trošku více, třeba mi poradíte, co konkrétně by mohlo být problém. Nemám 100% erekci pár let, což jsem ovšem vždycky neměl. Cca 3 roky zpět, jsem byl ještě v pořádku s erekcí. Momentálně od 2013 cítím, že je slabá, rychle upadající, pokuď nevytvářím tření takřka neustálému rukou, tak sexem. V sexu je to problém, pokuď přestanu cítit, že se dostatečně třu žaludem jediná citlivá část, padá mi vzrušení, tudíž i erekce, totálně běhěm půl minuty ochabne. Ve veškerých začátcích, líbání, mazlení, sahání, se stopoří takřka dobře, ale erekce stejně není 100%. A stres během prvního sexu nemám, nebo toho, že bych zklamal, mě tohle psychicky nějak nesnižuje, ne vždy sex nedokončím... Pokuď nemá dostatečný kontakt v tření, tak je během chvíle ve stavu klidu. Ranní erekce nemám, ani jakékoliv jiné stopoření během dne, když cítím, že mám chuť. Jen slabý pocit chuti, občas menší cuknutí, myšlenky až když jí vytvoří nějaký podnět, ne já sám. Sám na to myslím jen v soukromí domova. Nikdy sny o sexu, nikdy mokrý sen, což asi není nic zvlášního. Mám k tomu ještě dvě věci, které jsou možné, že mi něco naznačují, proto možná píšu sem, protože nechci obcházet spousta doktorů, kteří mě pošlou dál a dál a vy mi to můžete zkrátit, na jaké odborníky se obrátit rovnou, než to vše obcházet. 1) - Nedostatek spánku, budím se přibližně 10x za noc minimálně, při jakémkoliv přetočení, zvuku a spaní je strašně lehké, meduňka před spaním mi nepomohla,pokrok říkala takřka za měsíc a nic. Prášky mi nechtějí napsat, že to je zbytečné dle slov mé doktorky (obvodní), že se na tom pěstuje závislost a nedoporučuje mi je. Ačkoliv se budím nevyspalý a za ty léta jsem se naučil fungovat i s fyzickou únavou, myšlení je taky unavené, zapomětlivost někdy i menší pocit, že soustředit na něco je vůči únavě nemožné, ale umím se sám srovnat během pár chvil. párkrát jsem zkoušel prášky na spaní a vzbudila mě stejně noční můra, 2x jsem je zkoušel, dvakrát stejné. A byl jsem spocený, což se mi stalo jen když jsem měl asi delší nerušené spaní po těchto prášcích, prostě vynucené probuzení vůči šoku, nebo z toho chci ven. 2) Takřka silná tupá bolest v podbříšku, která je spojená ve spodku zad, trvá to cca 3 minuty, pak odezní, ačkoliv dříve jsem to měl častěji, teď to pocituji jednou za (1-2 měsíce) a je to razantně slabší, než kdysi, když jsem se musel doslova krčit ke kolenům. Myslel jsem, že je to zánět, ale podle moči a odběru krve, co byla poslaná na testy do laborky, nic nenašli a řekli mi, že mi nic není, dál to nikdo neřešil. Jednou jsem dostal prášek od kamaráda, Tadalis 20mg, kolem 2 a půl dne jsem byl sexu schopný a stabilní erekci i erekce během dne, z ničeho nic, což jsem neměl ani nepamatuji. Jen bych se rád vrátil do své původní erekci a nechtěl to řešit tím, že si budu v mém věku brát prášky na lepší erekci. Ovšem jiné radikálnější řešení bych asi nechtěl vůbec. Děkuji za Vaší odpověď, snažil jsem se to popsat co nejvíc detailně, jak to jde, aby jste mohli zkusit vyvést názor, co Vám toto napovídá, aspoň částečně. Děkuji, Jakub.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jakube, přečetl jsem si Váš mail a určitě to není na nějaké rady po internetu. Je třeba, abyste se stavil u nějakého sexuologa na celkové vyšetření a odběry, včetně hladin hormonů, které by toto mohly způsobit - důvodů ale může být podstatně víc. To, že vyš. moči bylo v pořádku ještě nic neznamená. Je třeba zjistit, zda nejde například o nějaké závažnější onemocnění. Pokud budete mít zájem, můžete se objednat k nám do Sexuologického ústavu v Praze a my Vás vyšetříme a pokusíme se zjistit, o co ve Vašem případě jde. Spojení na mne do Sex.ústavu najdete na internetu. S pozdravem MUDr.Luděk Fiala

odb. as. MUDr. Luděk Fiala MBA
odb. as. MUDr. Luděk Fiala MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví, sexuologie
Pracoviště: Sexuologický ústav VFN v Praze a 1. LF UK

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: