Problém s erekcí

Dobrý den,mám 23 let a mám vážný problém.Se svojí přítelkyní nejsem schopný pohlavního styku.Při předehře a masturbaci mám erekci 100% a jsem vzrušený.Jenže po chvilce erekce upadá a na samotný styk už ani nepřijde řada.Po chvilce se pokusíme znovu,ale je to snad ještě horší.Problém už se opakoval.Nejspíš bych měl,co nejdříve zajít na vyšetření k urologovi,abych věděl na čem jsem.Věřím,že velký vliv může být i psychika,protože lehce se to říká,ale nejde na tyto neúspěšné pokusy jen tak nemyslet.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jde o vliv psychiky - nadměrná nervozita, strach z neúspěchu a málo zkušeností. Na to vyšetření na urologii nepotřebujete. Je to moc časté u mladých mužů. Musíte být spolu s partnerkou trpěliví. Nic si neplánujte, nesnažte se moc, dejte všemu volný průběh. Zkuste jiné sexuální aktivity, než pohlavní styk

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Články: Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Radioterapie neboli léčba...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: