Problém s močovou trubicí

Měl bych na vás takovou otázku.stručně vám popíšu muj problém.od 12.prosince jsem měl problém že jsem měl krev v moči a krev ve sperma byl jsem na urologii kde mi nejdřív řekli že to mám z námahy a ustydnutí bylo mi nasazeno antibiotika Cotrimoxazol na 5 dní,problém přetrvával,ale už jen krev ve sperma 27.prosince jsem navštívil jednu kliniku v Praze kde mi udělal stejné vyšetřeni jako tady,ale o to víc že udělali komplexní vyšetření moče a krve.dostal jsem další antibiotika Doxybene200.užíval jsem ho 16 dní,ale nastal problém pobolíváni močového měchýře a tak mi nezbylo nic jinýho než se vrátit opět sem k doktorům,nebot Prahu mám dost z ruky.bylo mi rpovedeno Ct vyšetření,moč,a stěry.test na mycoplasma,a chlamydie.test vyšel po stěru negativní,ale v moči byl pozitivní.dostal jsem další antibiotika Sumetrolim na 10 dní.po 14 dnech jsem byl opět na vyšetření kde mi doktor neudělal stěr,ale jen odebrali moč kde vyšla Chlamydie negativní.bylo to 29.ledna.cca 2 dni mi přišlo že je to v pohodě,ale poté mi začali takové zvláštní problémy jako po stěru kdy jsem měl takový zvláštní pocit v močové trubici jako by to pálio,nebo lechtalo.při močení mi to nečiní problém.dělal jsem si jen tak orientační vyšetření podle papírku a to vychazí dobře.nikde není krev a ni bílkovina.je možný abych měl podrážděnou močovou trubici,nebo si myslíte že je zpět ta Chlamydie?začal jsem pít brusinkovej čaj tak nevim jesi to pomůže.předem děkuji za každou informaci

Odpověď odborníka:

Může jít o důsledek podráždění při stěrech - stěry nejsou nijak příjemné. Nakazit by jste se mohl po sexuálním kontektu se sexuální partnerkou, pokud ona rovněž nebyla přeléčena.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x