Problém s myomy?

Je mi 70 let, jsem zdravá, ale mám velké bolesti v kříži. Rentgeny a CT neprokázaly žádný nález na páteři. Mám kalcifikované myomy na děloze, je možné, že jsou ty bolesti z toho důvodu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velké myomy mohou způsobovat i bolesti zad. Příčiny bolestí zad ale můžou být i jiné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Články: Crohnova nemoc: ohrožení pro dvojčata?
Sice se nedá jednoznačně...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Články: Posilte si imunitu. Pomůže i homeopatie
Silný a správně fungující...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Články: Hektický životní styl ohrožuje štítnou žlázu
Napadlo vás někdy, že může...
Vlašské ořechy snižují hladinu cholesterolu
Články: Vlašské ořechy snižují hladinu cholesterolu
Při dietě se obecně ořechy...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x