Problem s orgasmem

Dobrý den. Od cervna roku 2009 mam uplne jiny pocit pri masturbaci( behem vyvrcholeni) a nebo dokonce zadny. Ano, budou to prave dva roky a ja s tim nezasel k doktorovi. Ani nikde na internetu ci v knize neni o mem problemu sebemensi zminka. Trapim se tim. Ve stredu jsem se uz rozhoupal a chtel jsem zavolat na urologii kde je objednaci lhuta dva-tri mesice. Nikdo to nevzal. Mam hroznej strach z doktora a hlavne kam vsade budu muset s timto problemem litat. Fakt jsem v koutu s tim, ze pokud to nevyresim do prazdnin nebude to vubec dobre...Jsem hodne vystresovanej uz jen kdyz jsem tam rano volal. Mel jsem strach ze to vezme a posle me nekam ponevadz je celkem co tak vim pretizenej doktor... jsem z toho spatnej, dva roky zivota v nejistote Cely problem zacal z niceho nic. Jeden den bylo vsechno v poradku a najednou hned druhy den si clovek vsiml zmeny. Necitil ten skvely pocit vyvrcholeni ani nic podobneho, bylo to spise neprijemne. Ze dne na den. O dva tydny pozdeji jsem mel torzi varlete. Operace probehla v pohode a i nasledne kontroly na urologii neprokazal zadne problemy.Ovsem v soucasne dobe uz neni vetsinou citit vubec nic a penis po masturbaci je takovej gumovej, divnej. Ani tvrdej ale ani primo zvadly.Chtel bych se Vas dale zeptat jestli s tim jit spise k Urologovi nebo Sexuologovi a take jestli i kdyz problem mam uz dva roky je mozne, ze by me lekar vzal v nejblizsi dobe aniz bych musel cekat treba mesic. Dekuji mnohokrat za pomoc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, posílám vám odkaz na stránky, kde najdete přehled specialistů a podle bydliště si zavolejte na co nejvíce míst a zeptejte se na čekací dobu - podle ní si vyberte /urolog má většinou specializaci sexuolog, dozvíte se s seznamu specialistů/! Odkaz: http://www.sexualne.cz/databaze-odborniku . Držím vám pěsti, řešení problému více neoddalujte, bude sice potřeba vyšetření, ale čím více budete návštěvu u lékaře oddalovat, tím více se vzdalujete od pozitivního řešení...Také zvažte návštěvu sychologa, když se po psychické stránce zklidníte, bude vaše léčba postupovat lépe, psychika je mocná...Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x