Problem s otěhotněnim

dobry den už 3 měsice se snažime o miminko s manželem mam 2 letyho kubika ktereho pořad kojim. Jsem byla i na laparaskopii pravyho vejcovodu a potom nas pan doktor čepelik poslal na genet tam jsme dochazeli na pohovory a tak potom nam nabidli uměly oplodněni když nam to nešlo a vtom jsem zjistila že jsem v jinym stavu. Porodila jsem cisařem malyho. v unoru jsem měla 20 dni špiněni a zvyšeny hcg ale těhotna pry jsem nebyla a měla miom na děloze ktery se ztratil sam ktomu hcg jsem měla kolisavy chvilku 150 potom 50 a pak zase zvyšeny pak samo kleslo co byste mi doporučila abych udělala děkuji guttlova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste měla hCG řádně dosledované do negativity, není prozatím nutno nic dělat. 3 měsíce není dlouhá doba, a tedy je ještě dost času pokoušet se o přirozené otěhotnění. Zvažte, zda je ještě nutné kojit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: