Problém s placentou

Dobrý den.Jsem teprve v 18 t.těhotná.Čekám 3 díítě a měla jsem 2 císařské řezy,tudíž mě čeká i tentokrát.Dnes mi lékařka sdělila,že mi zarůstá placenta do jizvy,že bude problém u porodu,je to hodně vážné? Prosím o informace,bojím se o další vývoj dětátka. děkuji Monika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o vývoj dětátka se bát nemusíte. Váš porod je třeba vést v perinatologickém centru, kde vám můžou poskytnout péči na nejvyšší úrovni, neboť skutečně může dojít k vážným krvácivým komplikacím v průběhu porodu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: