Problém s předkožkou

Je mi 17 let a chtěl bych se zeptat , jestli je nutné jít na operaci s předkožkou , která se dá v pořádku přetáhnout , ale když je můj penis stopořený , tak ta předkožka jde stále přetáhnout , ale jen pod žalud , dál už to nepustí a malinko to tahá , jen se bojím ,že mi to bude vadit při sexu a nebo hůře , mé přítelkyni . Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jde zkusit kortikoidní mast, která může předkožku uvolnit. Pokud nepomůže, tak bývá vhodná obřízka.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: