Problém s přetažením předkožky při erekci

:) Můj přítel (19) má problém s přetažením předkožky při erekci, v klidném stavu přetáhnou jde. Může to nějak ovlivnit náš sexuální život? Je při řešení nutná obřízka? Slyšela jsem, že to lze povolit nějakými cviky, je to možné?

Odpověď odborníka:

Může to negativně ovlivnit sexuální život muže. Konzervativním postupem jsou kortikoidní masti, potom teprve obřízka

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: