Problém s těhotenstvím

dobrý den mám již dvě děti, v lednu letošního roku jsem prodělala, zamlklý nevypuzený potrat ve 13 týdnů těhotenství, od té doby začaly moje problémy, nepravidelná menstruace, bolesti v podbřišku záněty, změnila jsem gynekologa vzhledem k tomu že můj předchozí lékař tvrdil,že jsem v pořádku a že to jsou jen hormony, nový lékař, mě přeléčil na různé bakterie, které zjistil z kultivaci, na tři měsíce mi nasadil, femoden kvůli hormonům a upravení menstruace, již druhý měsíc ho neužívám, ale pan doktor zjistil,že mám i dva dny po menstruaci vysokou sliznici 7 mm a že mi neovuluje vaječník nasadil mi utrogestan, 17 den cyklu jeden denně na 10 dní, předepsal mi ho na půl roku, v případě že se mi nepovede otěhotnět, pošle mě na další vyšetření i manžela, zajímalo by mě jestli, vysokou sliznici a to že mi neovuluje vaječník může způsobit dobrání antikoncepce, a zda utrogestan je schopný u pravit cyklus a vysokou sliznici,u všech třech těhotenství jsem otěhotněla třetí měsíc po vysazení antikoncepce, a zajímalo by mě zda by nebylo vhodné začít užívat kyselinu listovou, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, utrogestan je správně, spíše bych Vás poslala na hysteroskopii - je to podívání se do dělohy malou kamerkou, zda tam není nějaký slizniční výrůstek. Na druhou stranu Vás lékař zná lépe, takže bych dala na vašeho lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Články: Alergie na sezam je pozapomenutá, ale stále častější
Možná proto, že sezam...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: