Problem s zlucnikem

dobry den jiz sem psala ale zadala sem spatne svuj problem,pan dr. mi napsal diagnozu Refluxoantrumgastropathia maculosa focalis aktiva refluxo cholae s doporucenim dlouhodobe lek ursosan ktery uzivam teda s dobrym vysledkem 2roky mislite ze nemohu mit vedlejsi ucinky nebo do budoucna nejake problemy je mi po nich dobre je mi 50 dekuji moc za odpoved s uctoupacientka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u Ursosanu by dlouhodobým užívání nemělo docházet k problémům ani zvýšení nežádoucích účinků léčiva. Pokud Vám ulevuje od obtíží, neměla bych proti jeho užití výhrad.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: