Problém se spánkem

Dobrý den, neměla jsem celý život problémy se spaním, ale nyní poslední měsíc se vždy kolem 3 hodiny ranní budím a převaluji se, občas usnu, ale jen krátce do 7 hodiny jsem snad každou půlhodinku vzhůru. Spát chodím pravidelně až kolem půlnoci, večeřím do 19 hodiny lehkou večeří. Přes den pracuji na zahrádce, občas jdu na procházku (jako dříve). Z léků beru jen Letrox 50 ráno. Když jsem se zpočátku takhle budila, změřila jsem si i KT a ten jsem měla 134/8O. V říjnu loňského roku mi zemřel doma přítel, se kterým jsem byla téměř 8 let, v prosinci pak sestra. Občas navštívím kamarádky v LDN, minulý týden mi také jedna zemřela. Po smrti přítele jsem zhubla téměř 10 kg, ale přesto mám ještě nadváhu 85/16O.

Odpověď odborníka:

Milá Jarmilo. Posílám Vám moji upřímnou účast a soustrast. Ta četná úmrtí Vašich blízkých jsou,samozřejmě, příčinou Vaší nespavosti a Vy to tušíte. Fungujícím lékem jsou slzy. Smutek trvá tradičně nejméně 1 rok,. Dáte-li slzám volný průběh, uleví se Vám záhy. Pomocnou metodou je půst,návštěva někoho,komu se svěříte s důvěrou.Také blízkost-objetí,pohlazení má léčivý efekt. Z medicínských metod pomáhá homeopatie( např volně prodejný Sédatif PC 3x2), akupunktura eventuelně návštěva u výjímečného maséra,který nevalchuje ale hladí a uzdravuje nikoliv metodou zvanou " naklepávání řízků" ale napojením na člověka,kterého léčí tedy s citem. Přeji Vám, abyste našla Ty pravé lidi a ty pravé metody,které Váim pomohou. Jen,prosím,prosím neužívejte žádné " léky na uklidnění". Smutek není nemoc ale pravdivý stav duše.. a zasluhujeme , abychom jím prošli důstojně a PŘIROZENĚ. Přikládám mou podporu . s Úctou a poděkováním za důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: