Problém v dutině ústní

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, nalezla jsem na Vás kontakt na internetu. Mám piercing v horním rtu zhruba 2 měsíce. Hojení proběhlo bez problémů. Nyní se mi však objevila v okolí vpichu v dutině´ústní podobná "nové papile"-takový váček..neměl podobu aftu ,žádné bílé zbarvení apod. Barva byla stejná jako v okolí dutiny..tak dlouho jsem si s tím hrála až jsem to ukousla..Což nebolelo,ale tekla mi hodně krev.Zvenku mi při zmáčknutí nic nevytéká Zmíněný piercing jsem si vyndala a ikdyž mě to mrzí, myslím , že s ním už nechci mít nic společného. Myslíte, že je možné ,aby to byla rakovina?Či jen to jen špátná reakce dutiny na otlak od kovového šperku? Předem děkuji za odpověď. Bára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Báro! Zavedení kovového materiálu do těla nemusí být zcela bez obtíží, což jste sama poznala. Nemyslím, že by se rakovina vyvinula takto rychle. Pro jistotu ale rozhodně doporučuji prohlídku stomatologem, ostatně by to bylo vhodné i co se týče hojení po piercingu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: